<strong>GTT Ltd.</strong>

Актуално за интериорните стълби

стълби от Джи Ти Ти

В наши дни интериорните стълби не са просто елемент, който свързва отделните етажи в къщата. Въпреки, че основната им функция е да осъществяват стабилна и безопасна връзка между нивата в дадена сграда, те прибавят и ефектна декоративна стойност на интериорната концепция. Като важен архитектурен елемент, интериорните стълби са преминали през множество метаморфози през годините. Първите конструкции са се правели само от масивна дървесина, но днес може да се намерят модели от всякакви материали. В този материал ще разгледаме актуалните трендове по отношение на вътрешните стълби и материалите за тяхната изработка…Вижте повече…

Тапетните интериорни врати

Безброй възможности за декорация според търсения ефект
Безброй възможности за декорация според търсения ефект

Интериорните врати имат функционална и декоративна функция в жилищното пространство. Те не просто служат за преход от едно помещение в друго, но и естетически допълват интериорната концепция…Вижте повече…

ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИТук можете да прочетете политиката ни за личните данни (GDPR).

Системи за плъзгащи се врати ECLISSE

Системи за плъзгащи врати Eclisse

Интервю с инж. Кирил Савов, управител на фирма Джи Ти Ти ООД

Как плъзгащите врати спестяват място?

Архитектурата, строителството и интериорът са динамични и разнообразни, но едно не подлежи на промяна при тях, и то е, че всеки метър, сантиметър в публична или жилищна сграда са изключително ценни и е много важно пространствата да бъдат мислени и правилно оползотворени.

Вижте повече…

МАХНЕТЕ АВТОМОБИЛИТЕ ОТ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ И ЩЕ ИМАТЕ ПРЕКРАСЕН ГРАД!

Масимилиано Фуксас

МАХНЕТЕ АВТОМОБИЛИТЕ ОТ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ И ЩЕ ИМАТЕ ПРЕКРАСЕН ГРАД!
Да не повтаряме грешките на други европейски градове ни посъветва известният италиански архитект Масимилиано Фуксас.

Вижте повече…

Кирил Савов: Ние не продаваме ценово ориентирани продукти, а качествени.

Кирил Савов


Интервю Ани ДАМЯНОВА и Лина ГЕОРГИЕВА
Разговорът ни с г-н Кирил Савов, управител на GTT,  е продължение на интервюто ни с Весела Атанасова – отговорник в отдел „Строителство“. Някак спонтанно се повдигнаха теми, свързани с манталитета на българите и италианците и макар и да не беше търсено, сравнението се случи.
Как българинът приема своя дом и своята кола… и кое е по-важно и важно ли е държавата да стимулира финансово бизнеса? Това, което най-много ми допадна в този своеобразен анализ бе извода, че италианците ментално не могат да приемат лошото жилище. Но и да ви кажа, не се учудих, че ние можем. Ние можем всичко, разбираме от всичко, знаем всичко!
Вижте повече…

Весела Атанасова: Вратата е моята първа “любов „ Тапетните врати на „Джи Ти Ти“ са най-продавания ни продукт в момента.

Весела Атанасова

Интервю: Ани ДАМЯНОВА, Лина ГЕОРГИЕВА
Винаги ми е било много приятно, когато разговарям с умна и красива жена. Това е наслада за душата и очите едновременно,  а този път особено приятно, защото и тя е търговец
😊) и то в един мъжки бранш…Вижте повече…

Diquigiovanni & Barausse представят продуктите си в София.

Barausse и Diquigiovanni


Презентацията ще се състои във вторник, 6 юни с начален час 18 часа в Grand Hotel – София.  Темата на двете италиански фирми – 
Barausse и Diquigiovanni е „Diquigiovanni & Barausse – врати и прозорци под един покрив“…Вижте повече…

“Джи Ти Ти” е одобрена по програма REECL

GTT одобрена по програма REECL

“Джи Ти Ти” е одобрена като партньор по програма REECL за енергоспестяваща дограма FINSTRAL, и за подмяна на дограма, като безвъзмездното финансиране е 20% от стойността на дограмата.

Всяко домакинство или сдружение на собственици, което получи кредит по Програма REECL, има право да ползва безвъзмездна помощ с различен размер. С дограмата FINSTRAL енергийната ефективност на вашия дом ще бъде гарантирана, качеството и комфортът ненадминато, а предимството е, че ще сигурни за безвъзмездното финансиране.

Списание Наш Дом - Lignatec на FINSTRAL инвестиция, която се възвръща бързо

finstral-lugnatec-small

Кирил Савов, управител на “Джи Ти Ти”: Lignatec на FINSTRAL - инвестиция, която се възвръща бързо.Вижте повече…

BARAUSSE - нова колекция

Нова колекция на марка BARAUSSE на интериорни врати от дървен и алуминиев материал, плъзгащи се врати, врати с класически и съвременен дизайн.

Barausse интериорни вратиВижте повече…

Успешно изпълни значими индустриални и обществени обекта на територията на България.

През 2013-2014 г. фирма "Джи Ти Ти" ООД успешно изпълни няколко значими индустриални и обществени обекта на територията на България

largoВижте повече…

Нов офис на фирма Джи Ти Ти

Джи Ти Ти нов офис

От февруари 2014г. фирма "Джи Ти Ти" ООД се помещава в нов модерен и просторен търговски и административен офис, лесно достъпен с удобен паркинг. Тук може да се разгледат изложени мостри на всички наши фирми представители, както и да направите индивидуална консултация с търговския отдел.

Можете да видите локацията на офиса в секция Контакти.

Строителна седмица 2013bbw3Вижте повече…

Сайтът използва бисквитки за Гугъл аналитик, но не събираме лични данни чрез тях, примерно като личния Ви IP адрес. Повече за нашата политика можете да прочетете тук.