<strong>GTT Ltd.</strong>

Убедени в качеството и уникалността на италианския дизайн за домашен уют, интериор и екстериор, вече 20 години фирма "Джи Ти Ти" ООД присъства на българския пазар като ексклузивен представител на италианските марки. Всяка от тях е гарант за сигурност, стил и комфорт.

Нашата продуктова гама обхваща следните висококачествени продукти:
ВРАТИ
Интериорни - BARAUSSE, KARIS, ECLISSE
Блиндирани - DIERRE, GASPEROTTI
Пожароустойчиви - LOCHER, BLOXER

ПРОЗОРЦИ - DIQUIGIOVANNI

ПОДВИЖНИ СТЕНИ - ANAUNIA

СТЪЛБИ
Ревизионни - ESTFELLER
Интериорни - RINTAL, KANTON

ПОДОВЕ -
MONOTILE, NESITE
"Джи Ти Ти" предлага решения за сигурност и естетика в духа на италианската елегантност и изтънченост. Всеки продукт носи гаранцията за качество и италианско вдъхновение. Стиловата палитра варира от чисто класически стил през индивидуалните авторски проекти на клиента до уникални решения на едни от най- успелите в Италия интериорни дизайнери.

За изпълнение на своите проекти, "Джи Ти Ти" разполага с професионален екип, шоурум и собствена складова база, разположена на площ от над 2400 кв.м., оборудвана с всички съвременни технологии, гарантиращи запазване отличното качество на предлаганите продукти .

"Джи Ти Ти" е сертифицирана от RINA и притежава сертификат за качество на услугите ISO 9001: 2015.

Сайтът използва бисквитки за Гугъл аналитик, но не събираме лични данни чрез тях, примерно като личния Ви IP адрес. Повече за нашата политика можете да прочетете тук.